La tercera jornada de lliga Catalana d’Aire Lliure celebrada en el camp de tir de Montjuïc ens acosta al final de la lliga amb uns magnífics resultats per part dels nostres arquers. Fotos

En la categoria Benjamí, Claudia García millora les seves anteriors marques i consolida la seva primera posició amb els 694 punts obtinguts. Daniel Espés manté la 3a posició en aconseguir 582 punts. En Aleví, Iker Muñoz supera també les seves marques, anotant-se 575 punts i mantenint el tercer lloc en la classificació. En Infantil, Lucía Ramos augmenta el seu avantatge en el primer lloc després dels seus 670 punts conquistats a Madrid, Ainara García aconsegueix millorar les marques amb 608 punts i mantenint la 3a posició. Pablo Espés també millora les seves marques i es col·loca en 1a posició després dels 623 punts obtinguts a Madrid i Josep Bayona que millora també els seus resultats amb 484 punts. En Cadet Aina Pla manté la 2a posició amb els 570 punts aconseguits a Madrid i Sergi Pérez augmenta també els seus resultats, mantenint la segona posició, amb altres 539 punts. En Compost, Salvador Adrián millora els seus resultats amb els seus 660 punts i ascendeix a la segona posició en la categoria Sènior. Per la seva part Francesc Castillo acaba la jornada amb 606 punts. Finalment, en arc nu Sènior, Marta Gimeno millora el seu anterior resultat amb 337 punts, col·locant-se virtualment en 1a posició mancant l’última jornada de lliga.