Dissabte passat 15 representants del Tir Arc Olesa s’han desplaçat a les instal·lacions del Club Arc Constantí, una de les dues línies de tir que reunien un total de 129 esportistes en aquesta última jornada de Lliga. Fotos

En un dia dominat per l’aire, s’han aconseguit uns excel·lents resultats que serviran per a elaborar la classificació final de la Lliga Catalana d’Aire Lliure. En la modalitat d’arc recurvat, categoria esquirol, Unai García finalitza amb 605 punts, establint un nou rècord de Catalunya de 36 fletxes amb 308 punts i rècord també de 72 fletxes amb 605 punts. En categoria benjamí, Claudia García aconsegueix 698 punts i Daniel Espès amb 632 punts, establint tots dos les seves respectives marques personals. En categoria Aleví, Iker Muñoz millora les seves anteriors marques aconseguint 583 punts. En categoria infantil, Lucía Ramos aconsegueix 657 punts, Ainara García 609 i Leire García 486 punts. Al mateix temps, Pablo Espès finalitza amb 568 punts. En la categoria cadet, Aina Pla aconsegueix 565 punts, reforçant la seva confiança i consolidant resultats, mentre que Sergi Pérez estableix marca personal en aconseguir els 566 punts. En la categoria veterana, Luis Ramos repeteix resultats en finalitzar amb 609 punts.
En la modalitat d’arc compost i categoria sènior, Antonio García finalitza amb 621 punts, Francesc Castillo també repeteix anteriors resultats en aconseguir 606 punts i Salvador Adrián acaba amb 576 punts.

Els resultats obtinguts han servit per a aconseguir 9 noves medalles per a aquest gran Club. Novament, Tir Arc Olesa demostra el seu gran potencial, fruit d’un gran treball de l’equip tècnic i esportistes, comptant amb l’inestimable suport dels nostres patrocinadors per a aconseguir, amb tot això, els següents resultats:
En categoria benjamí, Claudia García aconsegueix la medalla d’or i Daniel Espès es porta la medalla de bronze.
En categoria infantil, Lucía Ramos es penja del coll una medalla d’or i Ainara García aconsegueix el bronze. Per part seva, Pablo Espès també s’alça amb l’or.
En categoria cadet, Aina Pla i Sergi Pérez aconsegueixen tots dos la medalla de plata en les seves respectives categories.
En categoria veterans, Luis Ramos es penja un nou or.
La modalitat d’arc compost, en la categoria sènior masculí, Salvador Adrián aconsegueix portar-se a casa la medalla de plata.

El lliurament de medalles se celebrarà en el mateix acte del 70 Campionat de Catalunya  i els bons resultats obtinguts, ens acosta a aquesta cita, que se celebrarà el 19 de maig a Lleida, a la qual s’acudirà amb molta confiança i molt bones sensacions.