La primera Lliga Nacional de Cadets i Menors ens brinda uns grans resultats. En la categoria de Cadets, Aina Pla dona mostres de la seva bona actitud recuperant la confiança i adquirint una novena posició, aconseguint novament els 570 punts. En categoria Menors de 14 anys, Pablo Espés millora les seves marques amb 623 punts aconseguint una novena posició en la seva primera participació en una Lliga Nacional. Per altre banda Lucía Ramos classifica en 1a posició, establint una nova Plusmarca d’Espanya amb 670 punts i un nou record de Catalunya de 340 punts amb 36 fletxes . Per part seva, Leire García aconsegueix una 17 posició en la seva primera presa de contacte amb una Lliga Nacional d’una categoria superior com és la de menors.  També destacar que els nostres esportistes, Lucía Ramos i Pablo Espés, finalitzen en tercera posició per equips mixtes, donant mostres del seu gran potencial i també la 3a posició de Lucía en menors dona, aconseguint un nou bronze.