El passat divendres 15 de novembre va celebrar-se a l’Escorxador d’Olesa de Montserrat la 3a Nit de l’Esport Olesà, a la qual es premia l’esforç i dedicació dels esportistes locals en la temporada 2018-2019. En aquesta entrega, Josep Lluís rebé, a títol pòstum, el Premi a la Dedicació!! Gràcies per absolutament tot, Amador! Eternament agraïts!!

El Premi a la Dedicació d’en Josep Lluís Amador el va recollir la seva dona Mati, el seu fill Josep Lluís i la seva neta Arlet. Una forta abraçada a la família!!

 

A banda del Premi a la Dedicació d’en Josep Lluís, el Tir Arc Olesa va tenir cinc membres més guardonats aquesta nit.

En primer lloc, Lucía, pels bronzes aconseguits individualment als Campionats d’Espanya d’Aire Lliure i de Sala, pels ors als Campionats de Catalunya d’Aire Lliure i Sala i per la plata en equip mixte al Campionat d’Espanya d’Aire Lliure compartida amb Pablo, també guardonat del nostre club. A més, cal destacar la plata i el bronze aconseguits per Pablo als Campionats de Catalunya de Sala i d’Aire Lliure, respectivament. En esportat adaptat, l’Héctor, pels primers llocs als Campionats de Catalunya de Sala i de Round 900. També, la Marta, pels ors als Campionats d’Espanya de Sala i de Catalunya de Sala, d’Aire Lliure i de Round 900. Finalment, en Luis, pel bronze al Trofeu Internacional de Nîmes i l’or al Campionat de Catalunya d’Aire Lliure.