El passat diumenge 10 de novembre va celebrar-se la segona jornada de Lliga Catalana al pavelló municipal Can Jofresa de Terrassa. Els nostres arquers van seguir demostrant el seu gran nivell!

En benjamins, Dídac obtingué 204 punts, pujant així a la part més alta del podi
En alevins, Daniel i Claudia aconseguiren 571 i 548 punts, respectivament. Amb aquests resultats, quedaven primer i segona en aquesta jornada.
En infantils, Ainara, Iker i Josep acabaren amb 547, 481 i 406 punts, respectivament. Amb aquests resultats, obtingueren la primera , quarta i setena posició en aquesta jornada.
En cadet dona, Aina i Lucía intercanviaren posicions a la Lliga, obtenint Aina 545 punts i Lucía, 519 punts.
En cadet home, Sergi aconseguí 461 punts, obtenint així la quarta posició a la Lliga, mentre que Pablo obtingué 465 punts, mantenint-se en la cinquena posició.
En sénior recorbat, Laia aconseguí 498 punts, mantenint-se així segona al podi de la Lliga, i Lorenzo obtingué 439 punts, quedant 13è en aquesta jornada.
En compost sénior, Salvador aconseguí 563 punts, obtenint així el tercer lloc a la jornada.
Finalment, en veterans es mantenen les posicions a la Lliga. Luis obtingué 510 punts, mantenint-se segon en veterà recorbat, mentre que Francesc aconseguí 554 punts i seguí sent tercer en compost veterà.