10 medalles pel Tir Arc Olesa al Campionat de Catalunya celebrat els dies 21 i 22 de desembre de 2019!

A la categoria bejamí, en Dídac finalitza 3r, fent-se al round classificatori marca personal. La Claudia i en Daniel, en alevins, es proclamen campiona i subcampió de Catalunya. En infantils, l’Ainara i l’Iker acosegueixen, també, proclamar-se campiona i subcampió de Catalunya. En cadets, Sergi aconsegueix pujar-se al podi amb un 3r lloc, mentre que Aina s’hi queda a les portes amb una 4a posició i Pablo finalitza en 8è lloc. En séniors recorbat, Laia també es queda a les portes del podi amb un 4t lloc, mentre que Héctor es proclama subcampió de Catalunya en arc adaptat, finalitzant 9è a la categoria no adaptada. També en la categoria sénior, Marta i Salva es proclamen subcampiona i tercer classificat en arc nu i compost, respectivament. Finalment, en veterans, Luis aconsegueix la preciada medalla d’or, en recorbat, i Francesc, la medalla de bronze, en compost.

Moltes felicitats a tots els arquers i arqueres del TAO!! Vosaltres feu que el club avanci!