El passat 15 de desembre de 2019 va finalitzar la Lliga catalana, amb molts bons resultats pels nostres arquers i arqueres.

En la categoria benjamí, el Dídac obtingué 199 punts. En alevins, la Claudia i en Daniel feren 571 i 566 punts. En infantils, l’Ainara i l’Iker aconseguiren 567 i 501 punts, respectivament. En cadet femení la Lucía i l’Aina obtingueren 539 i 518 punts; mentre que en cadet masculí, el Sergi i en Pablo feren 521 i 472 punts, respectivament. En la categoria recorbat sénior, la Laia i l’Héctor aconseguiren 508 i 497 punts, respectivament; i en compost sénior, en Salva obtingué 547 punts. Finalment, en la categoria de veterans, Luis aconseguí 533 punts en recorbat i Francesc, 557 punts en compost.

Així doncs, el Tir Arc Olesa sumà 8 podis a la Lliga catalana: 3 ors i 5 plates. En benjamins, el Dídac finalitzà la Lliga a les portes del podi amb un 4t lloc. En alevins, la Claudia i en Daniel es proclamaren campiona i subcampió de la Lliga, respectivament. Pel que fa als infantils, l’Ainara i l’Iker acabaren sent campiona i 4t. En cadets dones, la Lucía i l’Aina es proclamaren campiona i subcampiona; mentre que en cadets homes, el Sergi acabà a les portes del podi 4t i el Pablo, 7è. En séniors recorbat, la Laia aconseguí penjar-se la medalla de plata, mentre que l’Héctor i el Lorenzo acabaren la Lliga a la 8a i 12a posició. D’altra banda, en séniors compost, en Salva finalitzà 6è. Finalment, en veterans, Luis i Francesc es proclamaren subcampions en recorbat i compost, respectivament.

Moltíssimes felicitats a tots i a totes!! Seguiu així i arribareu molt lluny!!