Avui hem rebut en les instal·lacions del nostre club Tir Arc Olesa de Montserrat, a un grup d’esportistes integrants de l’Escola de Taekwondo i Arts Marcials CHO SAN de Barcelona.

La jornada es va iniciar amb un seminari impartit per un dels tècnics del club, Juan Carlos Ahumada.

La primera part va ser teòrica, orientada cap a les emocions i la seva influència en l’activitat esportiva i la segona part va ser pràctica, i va consistir en una classe d’iniciació al tir amb arc, comprovant que els nostres esports, tenen una gran afinitat.

Va ser una jornada intensa i motivadora, on no va faltar la diversió, va haver-hi treball físic i mental, els resultats, segons el manifestat pels participants, van superar les seves expectatives.

Moltes gràcies GM CHO, per confiar en el nostre club.

Hoy hemos recibido en las instalaciones de nuestro club Tir Arc Olesa de Montserrat, a un grupo de deportistas integrantes de la Escuela de Taekwondo y Artes Marciales CHO SAN de Barcelona.

La jornada se inició con un seminario impartido por uno de los técnicos del club, Juan Carlos Ahumada. La primera parte fue teórica, orientada hacia las emociones y su influencia en la actividad deportiva y la segunda parte fue práctica, y consistió en una clase de iniciación al tiro con arco, comprobando que nuestros deportes, tienen una gran afinidad.

Fue una jornada intensa y motivadora, donde no faltó la diversión, hubo trabajo físico y mental, los resultados, según lo manifestado por los participantes, superaron sus expectativas.

Muchas gracias GM CHO, por confiar en nuestro club.