classif: fotos: +fotos:   

A la localitat de Salt -Girona- i com escenari del Jocs Catalans i I Jornades del l'esport adaptat, es va organitzar  el Campionat de Catalunya de tir amb arc i el 1er Trofeu Midi-Pirynee, Catalunya -França amb victòria de l'equip francès. En individual Sergi Llamas en sènior es proclama campió de Catalunya. Marta Alarcon i Jordi Julià ho fan en promoció.

Amb un fort vent impossible de controlar no va permetre assolir bones marques. En categoria  individual, Sergio Llamas es proclama campió de Catalunya, amb 499 punts i dues series a 70 metres de 242/257. El segon lloc va ser per Maximo Salamanca amb 438 punts 214/224 en les dues series. La medalla de bronze va ser per Jesús Valladolid amb 437 211/226. Al quart lloc va ser per Agustí Cubero qu es queda a tan sol un unt del podi català amb 436 punts. El debutant Jesús Martínez es cinquè amb 333 i Domènec Paloma que surt d'una lesió ocupa la sisena posició amb 281 punts .

Marta Alarcon va ser la guanyadora en promoció femení amb 249 punt i amb un convatiu Jordi Julià aconseguia 438 punts

A l'Open Internacional la victòria va ser pel francès Eddy Gobato que sumava a las dues rondes de 70 metres 271/266 i un total 537 punts. Segona posició i  medalla d'argent dels Jocs Catalans per Jean-François Garcia que aconseguia 514 punts a les series 251/263. Tercer i medalla de bronze pel jove català Sergio Llamas amb 499 punts.

La selecció de França s'adjudica el trofeu Midi-Pyrinee després que es va decidir en dues series de sis fletxes per equips guanyant l'equip de Francia per 213/184 punts després del doble enfrontament d'amada i tornada.