Al poliesportiu municipal d'Escamp -Andorra-  es celebra aquest cap de setmana  del 15 al 16 de gener el 44è  Campionat de Catalunya de sala absolut i IV Paralímpic destacant la bona participació dels arquers de Finques Olesa que aconseguien sis medalles.  fotos. Sergio Llamas es proclama campió de Catalunya Paralímpic amb 518 punts. I destacar als arquers discapacitats Jesús Valladolid i Marta Alarcón que aconseguien el doblet amb medalles d'argents  al podi absolut i Paralímpic per  Valladolid i per Marta una medalla d'Or al Paralímpic i altre d'argent a l'absolut. Premsa. resultats

Al campionat absolut destacar a Jesús Valladolid que a la fase de classificació va ser 5è va disputar la final aconseguint medalla d'argent després d'eliminar en les eliminatòries al seu company de club Sergio Llamas, que va ser 4r classificat en les previes a per 7-1. Valladolid dona la sorpresa i guanya al favorit el lleidatà José Gómez per 7-5 per després caure a la gran final absoluta davant Jordi Trepat del club Montsec  en una disputadísima final demostrant l'arquer olesà el seu nivell. Paloma perdia a 1/4 de final davant Trepat 6-0 i es situava a la general absoluta al 7è lloc  i Cubero feia el propi davant Gómez per 7-1 i situar-se 8è a la general. Mostrant els arquers discapacitat el seu potencia que van situar quatre arquers a 1/4 de final absolut.

Al campionat Paralímpic, Sergio Llamas es proclama campió de Catalunya després d'un final molt competitiu i aconsegueix 518 punts amb dues sèries 266/252, nou punts més que Jesús Valladolid que va ser segon amb 509 i 266-243 i es situava al 2n lloc. Domènec Paloma guanya la medalla de bronze  al sumar 487 punts amb una actuació molt regular. Agustin Cubero va ser 4r i li va separar 8 punts de la medalla de bronze. Jordi Julià acaba 12è amb 274 punts. A la categoria sènior femení Marta Alarcon guanya el campionat de Catalunya Paralímpic amb 255 punts i es medalla d'argent al campionat absolut. En arc compost Eugeni Fernàndex es 8è a la fase de classificació general absolut amb 538 punts en el seu debut en aquesta categoria d'arc compost i cau eliminat a 1/4 de final davant Alvarez del club  Conxorxa. Eugeni es proclama campió de Catalunya Paralimpic.

En arc compost Manel Souto es situava al 5è lloc de la general i a la ronda eliminatòries a 1/4 de final cau derrotat davant Santy Prieto per un ajustat 6/4. Referent a Guillem Figueras, competia a la categoria superior  júnior i sumava la puntuació 551 punts al seu debut en aquesta categoria.