L’acte d’inauguració va tenir lloc el passat dia 21 de gener i va comptar amb l’assistència de diferents persones discapacitades d’Olesa que practiquen esport, algun d’ells, a nivell de competició i amb èxits molt importants en el seu currículum esportiu. fotos

L’acte va ser presidit pel Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa, el Sr. Joan Soler, el Sr. Abel Garcia, representant de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, el Sr. Josep Lluis Amador, President de la Federació Catalana d’ Esports de Persones amb Discapacitat Física i, l’Alcalde accidental d’Olesa, el Sr. Jaume Monné. link dxd

“Veuràs el què ets capaç de fer”És una exposicióque forma part de les accions que es porten a terme dins del programa adreçat a diferents col·lectius de l’ Àrea d’ Esports de la Diputació de Barcelona amb l’ objectiu, d’ una banda, de fer conèixer l’esport que practica el col·lectiu de persones amb discapacitats (físiques, psíquiques i sensorials ) i, de l’ altra, sensibilitzar la població en general de la importància de l’ esport com a mitjà d’ integració.

Aquesta mostra es complementa amb fotografies d’esportistes olesans  que, malgrat les seves dificultats, han optat per la pràctica de l’esport i que, en alguns casos, han assolits grans èxits esportius.

És doncs, una manera de retre un reconeixement públic a la constància i a l’esforç i, sobretot, és reflectir en imatges el què les persones amb discapacitat són capaces de fer.

L’ exposició recull imatges, captades pel fotògraf Oscar Giralt, de diferents activitats esportives que s’ han portat a terme en la província de Barcelona com són la natació, l’ atletisme, la gimnàstica, la vela, la petanca, etc…

L’ exposició es complementa amb fotografies de persones d’ Olesa que també han valorat positivament el potencial normalitzador, integrador i rehabilitador de la pràctica esportiva aconseguint, en algun dels casos, èxits notoris en competicions nacionals i internacionals.