Hola a tots,
Carta dirigida als professionals de la FCEDF.                                                  Com bé  sabeu, per problemes de salut no he tingut forces per presentar-me a la reelecció de president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Josep Giménez ho farà molt bé amb els grans professionals que tindrà al seu costat.


He estat com a president durant tres anys i un any  més com a vicepresident. Tant sols volia donar-vos les GRÀCIES per la vostra aportació com a professionals i que  em sento molt orgullós d'haver presidit la FCEDF amb el personal humà que configuren la família d'aquesta federació.
A tots, moltes gràcies per haver-me fet una mica més fàcil treballar pel col·lectiu de persones amb discapacitat. Mai oblidaré la meva etapa que hem compartit tots junts treballant amb motivació.

A la vida tot és millorable i crec sincerament que hem fet un bon treball i, entre altres coses destacables, recuperar la bona imatge de la FCEDF i tot això és GRÀCIES a la dedicació i l'esforç de tots.

A tots MOLTES GRACIES.

Fins aviat