A la localitat de Torrefarrera -Lleida- es celebra el campionat de Catalunya per Cadets i menors de 14 anys on la participació olesana sumen quatre medalles mostrant el seu potencial destacant Alba Ubach i Guillem Figueres que es proclamen campions. fotos: resultats

Alba Ubach amb 527 punts a les dues sèries -274-253  que es la seva millor marca personal es proclama campiona de Catalunya de la categoria aleví. Alba esta creixent esportivament cada dia més i demostra ser les més forta de la categoria. També destacar en aquesta categoria a la debutant Adriana Pla, que amb 416 punt -millor marca personal-  es situa a la segona posició i medalla d'argent. A la categoria aleví masculí Jaume Abayà va ser subcampió aconseguint la seva millor marca personal amb 565 punts amb dues sèries molt competitives 283-281. Altre debutant a la categoria infantil es Dicson Diaz que assolia 278 punts 153-134 que es la seva MP. A la categoria cadet masculí Marc Altarriba després de les dues sèrie 241-245 aconseguia 487 punts que el situava al quart lloc de la general i es queda a 5 punts de la medalla de bronze.

D'altra banda, destacar Guillem Figueras que en arc compost aconsegueix la primera posició categoria infantil al sumar 597 punts -sobre 600, una extraordinaria marca amb due series 300-297 amb 57 deus -10- i tant sol tres -9- que el situa el millor en arc compost d'aquesta categoria.