Victoria ha organitzat aquest cap de setmana el VII campionat  d’Espanya en Sala per a persones amb discapacitat física. La representació catalana va tenir una bona participació i va situar a tres arquers entre els vuits primers en arc recorbat. Destacar el segon lloc en arc compost d’Eugeni Fernández. resultats: fotos

Amb una participació a prop de  la trentena esportistes, -amb set catalans presents-, que a la categoria d'arc recorbat cal destacar el cinquè lloc definitiu de Jesús Valladolid  que en la fase previa va ser  8è amb 497 en les series 264-233 i es queda a 3 punts de trencar la barrera dels 500. Valladolid guanya a Paloma a 1/8 de final per 6/0. A 1/4 de final Valladolid va caure davant  Antonio Sanchez -Balears- en una eliminatòria molt competitiva després del 5-5 i amb una fletxa de desempat que tots dos acaben amb un 9, però la del balears va estar més a prop de 10 i li dona el passe a les semifinal.  Referent a Sergio Llamas  va ser 7è  i li van separar 4 punts per superar al seu company d’equip  aconseguint 514 punts amb tandes molt irregulars 249- 265. A la fase d’eliminatòries Llamas s’imposa al català Esteve per 6/0 i  Llamas cau derrotat a 1/4 de final davant el campió JA. Marín que en un ajustat dol guanyava a Llamas per 5-3. Agustí Cubero es  8è a la classificació definitiva i sumava 518 punts a les  dues sèries de 18 metres de 250- 268. Cubero va passar la primera  ronda d’eliminatòries a 1/8 de final després d’eliminar al  l’arquer valencià per 6/0. A  ¼ de final Cubero es derrotat davant l’andalús Julian Gregorio.  Domènec Paloma es 9è amb 451punts. 10è Eduard Esteve amb 434 punts i 11è Jesús Martínez 428 . En arc compost, Eugeni Fernàndez va ser segon en el seu debut d’arc compost aconseguint 533 punts amb dues serie regulars de 264- 269.

En arc recorbat el campió d’Espanya va ser Jose Manuel Marin que guanya la final al balear Antonio
Sánchez en una final d'infart després d'empat a 5 i es va tenir que decidir el campionat amb una fletxa de desempat que va guanyar Marín i el titul de campió d'Espanya. La tercera  posició va ser Julian Gregorio que guanya al valencià Manuel  Candela. En arc compost femení Ainara Badiola es la campiona al vèncer M. Carmen Rubio amb una fletxa de desempat. Anne Miren