A la localitat de Puertollano -Castella Lleó- s’ha celebrat el campionat d’Espanya Cadet i menors de 14 anys dos representants olesans de Finques Olesa que tenen un bon nivell, Marc Altarriba 11è en arc recorbat i Guillem Figueras 9è en arc compost.   resultats

A la fase de classificació en arc recorbat destacar la bona participación de Marc Altarriba que aconseguia 526 punts a les dues sèries de 18 metres que li va situar el 12è de la general i el classifica pels 1/32 de final. La primera eliminatòria Altarriba guanya al representant de Castella Lleó per un clar 6-2.  A 1/16 de final Miguel Albariño ( Galicia) s’imposa a l’olesà en una molt disputada eliminatòria que finalitza amb un empat a 5 punts,  un llançament pel desempat acaba amb un 8 cadascun, però, la fletxa del gallec va estar més a pro del 9 i es va adjudicar la eliminatoria. Albariño al final guanya la medalla de bronze.

D’altra banda i en arc compost Guillem Figueras  no va estar molt encertat a la fase de classificació aconseguint 538 punts per finalitzar a la fase general al 10è. lloc.  A 1/16 de final Figueras perdia davant Francisco Bordas –Balears- millorant un lloc al ser 9è al campionat.

Catalunya en arc recorbat  formada per: Anna Costa, Marc Altarriba i Marina Ventresca finalitza 4r amb 1584 punts a tant sol 16 punts de la medalla de bronze que aconseguia Castella Lleó amb 1600.