Eivissa-Balears-  acull aquest cap de setmana des del 3 al 5 de juny el Campionat d'Espanya paralimpic de tir amb arc amb quatre arquers de Tir Arc Olesa. Sergio Llamas, Agustin Cubero, Jesús Valladolid i Jordi Julià amb  l'olesà Joan Vallsde -coordinador tècnic de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitats. També estaran presents els esportistes del Cristianenc: Jesús Martines, Eduard Esteve i Eugeni Fernández. sorteig dianes

La competició serà FITA, quatre distancies 90/70/50/30 metres. S'espera un campionat molt competitiu degut que serà l'última oportunitat per assolir minima i poder participar al mundial que es celebra a Turin -Italia- el mes de juliol. Sergio Llamas es l'arquer amb millor marca i que es troba més enforma de cara a afrontar el campionat aquest cap de setmana.