L'olesà Sergio Llamas assoleix la medalla d'argent al campionat d'Espanya Paralímpic que es celebra a Eivissa al caure a la final davant l'andalús José Manuel Marín.

L'olesà Sergio Llamas assoleix la medalla d'argent al campionat d'Espanya Paralímpic que es celebra a Eivissa al caure a la final davant l'andalús José Manuel Marín.
Eivissa acull el campionat d'Espanya Paralímpic en un bon escenari pel tir amb en les instal·lacion del club Arc Ibiza Sergio Llamas, que va ser cinquè en la fase de classificació, en les eliminatòries a estat a un altíssim nivell derrotant a quarts de final al balear Antonio Sànchez …per. En semifinal es va enfrontar al gran favorit JM. Zarzuela on Llamas demostra el seu potencial i amb molta concentració guanya la eliminatòria per  6-0. En la gran final JM. Marin va estar mes encertat a la linia de tir on els nervis de l'olesà li fan fer una mala jugada i cau derrota en tres sets. Impressió de Llamas "la jornada de dissabte em va costar trobar les bones sensacions que si he tingut en les eliminatòries, era molt difícil pujar al podi i he aconseguit el subcampionat que em motiva molt". fotos1 results final: fotos diumenge: dissabte: fotos.

Els resultats de la fase de classificació Sergio Llamas aconseguia 1039 punts 197/274/245/320 a les distancia 90/70/50/30 metres. Altres catalans 6è Agustín Cubero assolia 1013 punts a les sèries 200/250/241/322. 9è Jesús Martínez 697 punts i 10è Jordi Julià amb 340 punts. En arc compost Eugeni Fernàndez finalitza quart al perdre la medalla de bronze davant Peñalver -Castilla la Mancha- per 125-121. Eugeni a la fase de classificació aconseguia 1122 punts a les distancies de 93/70/50/30 metres. En arc recorbat el podi de campions va ser l'andalús Jose Manuel Marín campió: 2n Sergio Llamas i 3r Juan MIguel Zarzuela. En arc compost masculí:José Xerez -Castilla la Mancha-, 2n Guillermo j. Rodriguez -Galicia- i 3r Jesús Peñalver -CLM-. En la categoria femenina: Ainara Badiloa que s'imposa en la final  a Carmen Rubio -Navarra- en una competitiva final per 136-135. En categoria promoció el madrileny guanya Juan Bocanegra que s'imposa al valencià Antonio Galceran per 113-97 Destacar que l'arquer madrileny Bocanegra tira amb un arc compost i aguanta la corda amb la boca degut a la seva discapacitat. En arc recorbat femenina, la balear Francesc Morante amb793 punts es la guanyadora.