Aquest dissabte ha sigut un dia festiu pel tir amb arc olesà, amb una participació quasi un centenar de nens i nens a l'Estánd de Tir Arc Olesa a la Fira d'Entitats d'Olesa que esta ubicada a la Plaça Fèlix Figueres -Ajuntament- que van estar més de quaranta entitats olesanes culturals i esportives donen color a la jornada de la Fira d'Entitats. fotos.

A pesar de la pluja que va voler ser la protagonista negativa, pro del centenar de practicants nens, nenes es i de més grans, visiten l'Estand Tir Arc Olesa on van poder gaudir de les agradables sensacions com llançar la seva primera fletxa. Nens i nens entre 6 a 18 anys van poder gaudir d'una jornada d'esport on han posat a proba la seva habilitat en el tir amb arc amb un material esportiu molt pràctic i perfecte per aquest tipus de promocions.

La matinada del dissabte va ser esplèndida amb força visitants al nostre Estand, fins que la pluja va ser protagonista. En la jornada de tarde de nou la climatologia vol ensorrar aquest bonic dia i de nou la resposta d'olesans va ser positiva amb la gran atracció del nostre esport de tir amb arc i el Tir Arc Olesa