A Can Jofresa –Terrassa- acull la primera jornada de Lliga Catalana de tir amb arc en sala que va tenir una brillant participació per sobra dels 80 arquers, destacant 15 esportistes de base del club Tir Arc Olesa i 7 sèniors, que donen mostre del bon treball d’escola feta aquesta temporada, destacant entre altres, Judith Teruel, que a la categoría aleví femení va trencar la barrera dels 500 punts aconseguint un bon nivel. En sènior Joan Alcoverro es el millor olesà amb 534 punts. fotos: classificació lliga catalana:

Els sèniors destaquen a Terrassa amb Joan Alcoverro com a protagonista al fer 534 punts amb un doble 267 punts a les series que li situa entre els millos de la jornada. A pesar dels dos nuls, altre destacat, Sergio Llamas va sumar 507 punts. A tant sol 3 punts del seu company de club Salvador Adrià amb 504 punts. Referent a Miguel Crespo que debuta en la competició de sala i aconseguia 478 punts. En categoria Novell altre debutant amb discapacitat, Hèctor Garcia suma 513 punts donat mostra del seu potencial. La nota negativa va ser Marta Alarcon, que per problemas físics va tenir que abandonar la competició abans de finalitzar la primera serie. Referent a l’arquer discapacitat de Santa Cristina d’Aro, Jesús Martínez, també abandona la competició per una lesió a l’ombro a fianalitzant la primera serie que va sumar 252 punts. A Lleida va participar Agustín Cubero que finalitza el 20è amb 435 punts.

Altres esportises de base, en categoría cadet, Marc Altarriba no va estar a la seva alçada i en un inici fluix amb sacrifici i disciplina recupera la confiança a la segona serie 260 punts. Dicson Diaz acaba amb 331 punts. En la categoria esquirol, Gerard Teruel i Arnau Granero finalitza 1er i 2n. En benjamí Marc Teruel domina la seva categoria. En aleví femení Judit Teruel dona mostra de la seva qualitat i amb 501 punts i dues series molt regulars 255-246 deixa la seva credencial. En infantil masculí destaca Jaume Abayà, que aconseguia 540 punts i dues series molt competitives 274/266 mostrant a Terrassa ser el millor. També destacar en aquesta categoría  els debutants Antonio Perera que suma 475 i d’Aitor Martínez  opté 450 punts (229/221). En femení destaca Alba Ubach 498 punts que després d’un inici per sota del seu nivel recupera la confiança en la segona serie per acabr amb bones sensacions. Referent a Adriana Pla, de nou trova la bona línia i acaba amb 348 punts en una línea ascendent mostrant la seva técnica individual. La debutant Mar Granero, suma 161 punts i dona mostra de ser una arquera amb futur, per la sevaqualitat técnica.

En arc compost el cadet Guillem Figueres va tenir una jornada competitiva i finalitza amb 539 punts en les series 273-266 punts que el situa el millor a la categoria. En infantil, Ramón Raluy, que va tenir problemas de material, va saber treure el seu esperit de sacrifici i acoseguia acabar la competició amb una bona aptitud de campió. En arc compost sènior, Eugeni Fernàndez finalitza 6è cassificat amb 564 punts.