Les ciutats de Torrefarrera -Lleida- i Figueres –Girona- va acollir la 2n jornada de Lliga Catalana de tir amb arc en sala que van tenir una brillant participació a prop de 200 arquers, -23 arquers del Tir Arc Olesa- on cal destacar el triomf a Figueres de Salvador Adrià que aconseguia 532 punts. També destacar les bones marques dels arquers dels olesans a les diferents categories de base que van demostrar estar entre els millors. fotos; classificacions;

En arc recorbat sènior a Figueres,  Salvador Adrià es el primer classificat amb 532 punts guanya el trofeu Ciutat de Figueres a l'aconseguir a les dues sèries (270/262) en la distancia de 18 metres i amb llançaments de 60 fletxes repartides en dues sèries de 30. A Torrefarrera, el millor olesà va ser Sergio Llamas amb 489 punts. En 2n lloc JL. Amador amb 477. Jesús Valladolid es situa com 3er millor olesà amb 437 punts i en 4r lloc Agustin Cubero amb 370. La femenina Marta Alarcon sumava320 punts.

Els els nostres joves esportistes destaquen i demostren a les seves categories ser els millors. En cadet masculí, Marc Altarriba no va tenir el millor dia i suma 445 punts. Dicson Diaz 259. En Infantil masculí molt bona competició per Jaume Abayà que amb 524 punts, es el millor olesà. Altre destacat en aquesta categoria Aitor Martínez millora la marca personal al sumar 511 punts. Antonio Perera no troba les bones sensacions i finalitza amb 435 punts. Joel Amores que desprès de petites millores de material esportiu recupera la confiança i suma 263 punts. En Infantil femení, destacar Alba Ubach amb 521 punts. Adriana Pla, millora el seu nivell i suma 421 punts. Marc Granero va millorar en més de 100 punts la seva marca i va sumar 341 punts. En categoría Aleví femení,  Judith Teruel mostra les seves condicions i amb 548 punts millora en 47 punts la  marca personal. En benjamí, destacar Arnau Granero que obté un gran resultat amb 247 punts mostrant la seva evolució, en tant sol tres mesos de treball, va doblar la marca anterior. També millora la seva marca Marc Teruel amb 193 punts. A la categoria dels més petits, Gerard Teruel millora en 31 punts la seva marca i va sumar 197.

En arc compost sènior Sergi Abayà aconseguia 488 punts. Ramon Raluy en categoría infantil va estar en un bon nivel amb524 punts.