Tir Arc Olesa va estar present amb un Stand a la Mostra d'Entitats que es va celebrar el 2 de juny. Van passar per la nostra seu més d'un centenar de persones que van poder sentir la sensació de llançament de  tres fletxes. De tots els participants s'ha fet el sorteig i degut a la gran participació el club va voler premiar a 10 participants i no a tres com estava previst. Els deu afortunats es poden posar en contacte amb Tir Arc Olesa per confirmar la seva presencia al curs que te previst iniciar-lo al mes de setembre.

Premiats:

CÁNOVAS CASCANTE, ENHA
CINTAS, LAURA
GARCIA BAUTISTA, RICARDO
GARCIA GOMEZ, IVAN
LLORENTE SANCHEZ, MARTÍ
MANRESA APARICI, ALEIX
TORRES CAMPOS, JOAN
HERNANDEZ GUIJARRO, JUDITH
SOBERBIO CASES, CLARA

 

Dies previst per fer el curs d'iniciació:
Dissabte dia 1 de setembre 2012
Dissabte dia 8 de setembre 2012
Dissabte 15  de setembre 2012
Diumenge 16 de setembre 2012
Dissabte 22 de setembre 2012 FINAL DE CURS.