La localitat de Santpedor ha rebut els Vès JJCC de l’esport adaptat on han estat representats amb 9 modalitats esportives, etre elles, el tir amb arc, amb arquers del TAO. Amb una participación a prop de docentes esportistes. Fotos.

El tir amb arc ha estat presents com exhibició on s’ha fet dues tandes de 36 fletxes amb sèries de 6 fletxes. La línia de tir ha estat integrada amb esportistes amb discapacitat i esportistes sense discapacitat del club Set de Santpedor. La Federació Andorrana d'Esports Adaptat ha esta present amb dos arquers invident: Jordi que ho feia a la distancia de 15M i Toni a 10M. Tots dos esportistes,  mostren les seves qualitats i demostren que els cecs ja disposen d'altre esport que poden practicar, el tir amb arc.

Amb aquesta jornada Santpedor ha gaudit de la festa de l’esport adaptat on les instal·lació de la localitat del Bages s'ha vestit de gala donat tot el suport a la FCEDF per organitzar els Vès JJCC de l’Esport Adaptat. Els esports pràcticats: Ciclisme, Hoquey en Cadireselèctriques, Bàsquet CR, Natació, Powerlifting, Petanca, Tennis Taula, Tennis i Tir Amb Arc.