En la ciutat de Figueres sota l'organització del Club Esportiu Figueres i la FCTA va acollir al Campionat de Catalunya absolut i el XVIè de Discapacitats que va tenir una bona participació on els arquers i arquers Tir Arc Olesa aconseguien 6 medalles, 3 d'or, 2 de plata i 1 de bronze Josep Lluís Amador es doble medallista,  guanya la medalla d'or en el de discapacitat i aconseguia la medalla de plata al de veterans integrats. Fotos: Resultats.

En arc recorbat destacar al doble medallistes JL. Amador que suma 504 punts a la fase de classificació que li situa a les semifinals de veterans integrat. Amador s'imposa a l'arquer Boni Gómez -Montjuïc- per 6-0. En la final a cada enfrontament Amador es queda a tan sol un punt per sumar el set i al final Gerardo Garcia -Castedefells-   guanya la final que va ser molt disputada. Amador guanya la medalla d'or en Para-Archery amb els 504 punts. Altre nota positiva la medalla de bronze en sènior de Joan Alcoverro, que va ser el millor en la fase de classificació amb 578 punts. Alcoverro a 1/4 de final elimina a Jesús Martínez 6/0. En semifinal Alcoverro no pot amb Aleix Morilla en una semifinal d'infart que va caure del costat de l'arquer ampurdanés. La lluita per la medalla de bronze va ser entre olesans, Alcoverro guanya a Salvador Adrià i es penja el bronze. En arc compost femení Matilde Teruel es la nova campiona de Catalunya de veteranes tot i sumar 469 punts.

Al català Para-Archery, Agustín Cubero es el nou campió de Catalunya amb amb un total de 501 punts. Medalla de plata per l'arquer Jesús Martínez -Cristianenc- amb 493 i el bronze per Sergio Llamas amb 467 punts. En arc compost Eugeni Fernàndez -Cristianenc- es el campió amb 615 punts.

D'altra banda, Francesc Altarriba, que debuta com nou president de la FCTA va agrair a tots els esportistes i al club organitzador com a l'ajuntament de Figueres el suport mostart i per la bona organització en un escenari propici com va ser al camp de futbol de l'Unió Esportiva Figueres.