Salvador Adrià Martin, de 40 anys, com a vicepresidenti segon els estatuts del club,  es el nou president Tir Arc Olesa després de la dimissió de Francesc Altarriba que ha estat elegit com a president de la FCTA. 

Salvador Adrià, es soci del club des de fa més de 10 anys. Es arquer en actiu a la modalitat d'arc recorbat. Adrià esta molt  il·lusionat per la nova responsabilitat com a nou president TA. Olesa. Mantenir la línia positiva portada per l'anterior president es un dels objectius, on tenim que treballar com fins ara amb l'ajuntament i amb l'àrea d'esports, per trobar alternatives a curt termini, perquè la nostra entitat pugui fer la seva activitat a llarg de tot l'any. No disposem d'un espai per entrenar a l'hivern i tota la tasca de promoció que fem en aquest època se'n va a norris. Ara el mes proper, tenim el diumenge dia 29 de juliol l'organització del Vè Campionat de Catalunya per Cadets i menors de 14 anys i espero estar a l'alçada.