Ahir dimecres dia 19 de juliol va ser un bon dia pel club Tir Arc Olesa que va tenir la presencia dels joves interns de Can Castells que van gaudir de dues hores de nostre esport. Fotos

A les 19 hores aquest joves van experimentar noves sensacions dins del món de l'esport i  concretament, del tir amb arc. Al més d'una vintena de joves de Can Castellsomelles van estar entusiasmats de l'activitat celebrada al camp de tir municipal. Veure els seus sonriures, la motivació de sentir altres sensacions va ser tot un pler per a tots els presents. Hem d'agrair als nostres monitors, Alba Ubach, Marc Altarriba i el manteig Erfan Ribas, com la presencia del nou president del club Salvador Adrià, com també Francesc Altarriba, president de la Federació Catalana de tir amb arc i la Roser Taravilla i Anna Peña la seva aportació.

Es va fer una competició que es va dividir en 3 grups: El Muro, Els Romàntics i La Reina. La suma dels llançament de dues series de 15 fletxes va dona un guanyador Els Romàntics. Després la fase final els participants de cada grup van elegir al seu company que els va representar a la final, que va guanyar El Muro. Amb l'entrega de trofeus i un detall pel centre que se li va lliurar al Sr. Antonio Pardo, perquè ho tinguin com record de la seva participació  en aquesta jornada.