Diversos fronts competitius pels esportistes de Tir Arc Olesa, que els debutants en la lliga naciononal de clubs no tenen el millor dia, i brillant participació d’Adriana Pla 3a  a Lleida. Resultats Lleida. Rltats Lliga. Fotos.

Al GP de Lleida participen en la 1a Jornada de Lliga nacional per clubs que no han tingut un bon dia: Salvador, Galera i Pascual sumen 1435 punts. Destacar en categoria júnior la participació d’Adriana Pla, que tot i ser cadet es va situar entre les millors dones després de ser 9a de la general amb 533 punts en distància de 70 metres i tambe passar una ronda per després caure eliminada a 1/8 de final. Adriana ha esta la millor catalana i s’ha penjat la medalla de bronze en la categoria júnior.

En l’Arboç, 3a jornada de Lliga Catalana, resultats dispars, en arc compost: En arc compost: Manel Souto 661 i Antonio Jose Garcia 615. En recorbat, Gemma Cases en sènior femení sumant 412 punts. En cadets, Carlos Alcazar 573, Bran Rodríguez torna a superar els 402 punts. En infantil continua la progressió Lucas Marne amb un total de 425 punts, Nil Saumell lentament millorants 368 punts, Roc Rubio 386, i les noies, Júlia Galera 596, Clara Soberbio 571 i Aina Pla 559. Les més petites bona marques i son les millors; Ona Rubio 296 i Leire Garcia 294. El debutant Manuel Martínez treu bone sensacions a la categoria Novell. 

D’altra banda, l’equip de tir amb arc adaptat, participa a Reus als 8è Jocs Catalans de persones amb discapacitat realitzant una exhibició d’aquest esport al camp de futbol. Els nostres representants: Sergio Llamas, Hèctor Garcia, JL. Amador, també participen Jesús Martínez i Agustí Cubero amb el tècnic Manuel Llamas. Tir Arc Olesa rebia una placa de mans del president FCEDF d’agraïment a la seva participació.