Al municipal de tir amb arc Agustí Valls s’han baut 8 rècords del camp em la 4a Jornada de Lliga Local trofeu Joan Gil en un diumenge  propici per assolir bones marques on ha hagut la partyicipàció de 27 esportistes on destaques Pere Sucarrats i Lucas marne que aconseguien dos rècords cadasqun, també noves marquers per: Leire Garcia, Clara Soberbio, Arnau Dieguez i Manel Souto. Resultats. Fotos. Rècords

Un diumenge propoici per aconseguir bones marques i els esportistes locals no ho desaprofiten.En arc copmpost Sènior Manel Souto establei a 50m millorar la sèrie i nova marca 337 punts. En categoria Aleví, Pere Sucarrats que competía a distancia 50m estableix doble rècors de la distancia amb 592 punts i millor sèrie 301 punt. En arc recorbat altre destacat Lucas Marne en catagoria infantil aconseguia el doble en rècors al total amb 533 punts i en la sèrie 266  a 50 metres. Clara Soberbio nova marca categoria aleví a 30 metres amb 303 punts i en masculí Arnau Dieguez fa el propi a la distancia de 18 metres establint la nova marca en 342 punts.. La més petita, Leire Garcia nova marca a 12 metres al sumar 314 punts. 

La resta de participants en arc recorbat sènior a 70 metres el millor Pascual Aguilar 507 punts, JL. Amador 458, Hèctor Garcia 417,Jose Antonio Galera 395 i en una sèrie José Antonio Siguero 241 punts. La femenina Gemma Cases 414. En cadet masculí Bran Rodríguez millora la seva marca personal 442 punts. En Novell, Manuel Martínez 460 punts. Lourdes Barba a 50 metres aconsegueix 507 punts. En aleví femeni Júlia Galera amb modificacions tecniques i de material treu 502 punts, el més petit Unai Garcia a 12 metres aconseguia 206 punts.