Fotos. Resultats. Amb una discreta participació els esportistes presents han mostrat un gran nivell en una matinada ideal per la practica del tir amb arc on Adriana Pla i Daniel Conejero s’ha proclamat campions en una final molt intensa. La família Valls amb Maria Graells al capdavant, van lliurar el Trofeu Agustí Valls 2015 a la Trajectòria Esportiva que va ser per Salvador Adrian MartíTrofeu Joan Gil 2015 a l’Esportista de més Projecció per Aitor Bautista Heredia.

La competició ha tingut un format atractiu amb la fase de classificació prèvia entre les tres primeres posicions 8 punts de diferencies que domina Jaume Abayà amb 538 punts. En dones Adriana Pla va ser la 1a classificada 526 punts. Amb el rànquing final es van fer les parelles d’quips que fan dues sèries de 6 fletxes per arquer/a de cada equip i els quatre equips de més puntuació lluitaran per

 

les places de podi que van ser; Dani Arza/Maria Pitarch 212 punts; Daniel i Adriana 206, J. Reche i Alicia 200 i en 4r lloc Salva i Gemma 194. La gran final s’imposa la parella formada per  Daniel Conejero/Adriana Pla a Salvador Adrian/Gemma Cases per 6/4 en una final intensa i molt disputada. La lluita per la 3a posició Josep Reche/Alicias Viladomiu guanyen 6/0 a la parella Dani Arza/Maria Pitarch. En 5è lloc Jaume Aba

yà/Elena Gómez s’imposen a David Gonzàlez/Lourdes Barba que van empatar 5/5 i es decideix el 5è lloc en una fletxa de desempat.