FotosResultats. A Terrassa es celebra la 4a Jornada de Lliga Catalana nacional Postal i valedor pel Ciutat de Terrassa on han optinguts bons resultats els representants Tir Arc Olesa que de nou registren dos nous rècords de Catalunya per JL. Amador i Leire Garcia

Destacar el bon dia per la pràctica de tir amb arc on Can Jofresa en Terrassa torna a rebre una brillant participació de 73 esportistes, entre ells 12 d’Olesa destacant els rècords Josep Lluís Amador en la categoria veterà aconseguia a la 2a sèrie 291 punts que és nou rècord de Catalunya para-archery. Leire Garcia a la categoria Esquirol increment en 11 punts el rècord de Catalunya al sumar 324 punts. També destacar Pere Sucarrats que aconseguia mínima per participar al campionat de Catalunya sènior en aconseguir 587 punts.
 

En arc recorbat sènior Salvador Adrian no ha trobat les bones sensacions i és situa entre els 4 millors.  En veterans JL. Amador suma 561 punts en les sèries 270/291 i és rècord de Catalunya. En categoria cadets dos victòries, la femenina Adriana Pla suma 592 punts i en masculí Carlos Alcazar guanya amb 602 punts. Bran Rodríguez és 2n amb 424. En categoria aleví la noia Aina Pla es la guanyadora seguida de la seva companya de club Júlia Galera. En nois Arnau Dieguez és 2n al sumar 588 punts. Roc Rubio és 4r classificat amb la millor marca personal 537 punts. En categoria de les més petites Leire Garcia amb 324 punts és la guanyadora amb rècord de Catalunya, 2n lloc Ona Garcia amb 280 punts.

En arc compost destacar Manel Souto realitza 668 punts i es queda a tant sol 7 punts de guanyar la Lliga Catalana. Pere Sucarrats, esportista aleví, participa com a sènior i aconsegueix la mínima per participar al campionat de Castalunya que es celebra el 5 de juliol a la localitat de l’Arboç. Antono Jose Garcia no pot acabar la tirada al trencar-se la corda de l’arc.