Medaller. Després de quatre jornades disputades la Lliga Catalana d’Aire Llibre arriba a la conclusió amb participació de 481 esportistes on els arquers de Tir Arc Olesa sumen 11 podis, 3 títols de campions, tres medalles de plata i 5 de bronze. Lliga Catalana.

Bon treball realitzat en la temporada d’aire lliure pels esportistes Tir Arc Olesa que tanquen la Lliga Catalana, després de quatre jornades disputades, amb resultats i rècords de Catalunya assolits pels nostres campions. En arc recorbat destacar la bona temporada dels joves esportistes, que aviat serán els abanderats destacant del club on la victòries en categoria cadet d’Adriana Pla, que mostra el seu potencial assolint 1807 punts. Clara Soberbio i Aina Pla que han dominat el podi en categoria aleví femení. El tercer títol és per Leire Garcia, la més petita del campionat aconseguint sumar 943 punts i nou rècord de Catalunya amb 324 punts. També destacar  els 886 punts d’Ona Rubio que ha sigut la 2a classificada.  En cadet masculí Carlos Alcazar aconsegueix la medalla de plata al sumar 1748 punts. Les medalles de bronze han sigut 5. En sènior homes, Salvador Adrian es 3r classificat amb 1687 punts demostrant la bona temporada. JL. Amador en veterà ha obtingut 1603 punts. Arnau Dieguez en aleví, i Iria Garcia en benjamí femení completen els podis.

La resta d’arquers en sènior homes: 16è Pascual Aguilar, la femenina Gemma Cases es queda a les portes del podi a ser 4ª classificada amb 1128 punts. En novell Manuel Martínez és 6è, en cadet Bran Rodríguez 7è amb 1298 punts. En infantil 5è Lucas Marne 1101 i 7è Nil Saumell. En aleví Roc Rubio 5è amb el total de punts 1385. Eb arc compost, Manel Souto es queda a tant sol 6 punts del campió i es ha de conformar amb la medalla de plata al sumar 1991 punts. Antonio Jose Garcia és 8è amb 1678.