Tot i la forta calor en el municipal de tir amb arc ha propiciat marquers important on Manel Souto estableix nou rècord del camp en arc compost amb total 672 punts al realitzar un doble a les sèries de 336 punts. També destacar Roc Rubio que fa marca personal al sumar 603 punts a les distàncies de 30/18 metres. FotosResultatsRècords.

En sènior arc recorbat JL. Amador a 70 m suma 509 punts, i Hèctor Garcia 440 i la femenina Gemma Cases 436, Lourdes Barba a la distància de 50 m suma 558 punts. Bran Rodríguez en categoria cadet 472. Categoria infantil Lucas Marne 439. En alevins les femenines, Clara Sobrebio 599 punts. En nens, destacar l’evolució de Roc Rubio que aquesta jornada torna a fer marca personal al sumar 603 i superar  la barrera dels 600, Arnau Dieguez 594 punts mantenin una regularitat evolutiva. En les més petites destacar Ona Rubio que suma 290 punts a la distancia de 12 m i Leire Garcia 275. El més petit Unai Garcia suma 221 punts. En arc compost tambe destacar a Jesús López que  realitza una sensacional marca  668 punts i a les sèries 336/332. Aitor Bautista suma 481 punts en categoria cadet/junior.

Aquesta jornada han mostrat que els esportistes sèniors en arc compost i arc recorbat Arc Adaptat que participen en el campionat d’Espanya els dies 17 al 19 de juliol a Cambrils com: Manel Souto  absolut i Jesús López en Arc Adaptat, i en arc recorbat Josep Lluís Amador i Hèctor Garcia, estan en bon nivell per situar-se entre els millors al nacional de tir amba arc.